Lid worden

De Borre Leesclub is er voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Voor elke leeftijd zijn de boeken en het Borre Clubblad afgestemd op het niveau van het kind. Nu met € 4,- korting op de eerste zending of een ander welkomstcadeau.

De Borre Leesclub heeft jouw kind veel te bieden:

  • Elke maand twee kinderboeken in luxe uitvoering.
  • Elke maand de boeken ook digitaal in de Borre Leesclub app. De Borre-verhalen t/m groep 3 zijn ingesproken als luisterboek.
  • Elke maand het Borre Clubblad met educatieve oefeningen (t/m groep 4) of bij elk boek een online taalspel (groep 5 t/m 8).
  • Gratis verzamelcassette bij de eerste zending.
  • Welkomstcadeau naar keuze. Kies uit een van de leuke cadeaus.
website groep 1 lidmaatschap

De boeken en bladen zijn ontwikkeld met medewerking van een kinderpsycholoog en ondersteunen het leesonderwijs van de basisschool. De verhalen groeien wat betreft onderwerp en niveau mee met de leeftijd van het kind.

Een overzicht van de boeken die je ontvangt bij een lidmaatschap, vind je hier.
Heb je al enkele Borre-boeken in huis? Dan kun je de titels noemen in het opmerkingenveld bij het aanmelden. Wij zorgen er dan voor dat je geen dubbele boeken ontvangt.

Nog vragen? Bel ons dan op 079 – 343 1427 of mail naar: info [at] borre.nl
Wij zijn je graag van dienst.

foto MirteMelle2023 scaled

Het lidmaatschap heeft een vaste prijs van € 13,50 per maandelijkse zending, zonder bijkomende kosten. Je kunt de toezending op elk moment online of telefonisch weer stopzetten. 

079 343 1427