Logeerkoffer

Onderaan deze pagina kan de Borre-logeerkoffer worden aangevraagd. Dit is mogelijk voor in Nederland gevestigde basisscholen, kinderopvanglocaties, peuteropvang en logopediepraktijken.

Inhoud

De vrolijke koffertjes met inhoud kunnen worden ingezet ter bevordering van het voorlezen bij gezinnen thuis. Een voorbeeld: vrijdag wordt het koffertje meegegeven aan de ouders van een kindje en maandag komt het weer terug. In de koffer zitten drie Borre-boeken zodat er elke avond kan worden voorgelezen. Er zit ook een Borre-knuffel bij om de logeerpartij een extra vrolijk tintje te geven.

Tip: u kunt eventueel van een schrift een Borre logeerboek maken, waarin ieder gezin iets kan schrijven, tekenen of plakken over de logeerpartij.

Borre komt logeren set web

Doelgroep

De koffertjes voor de basisschool zijn gericht op de groepen 1 t/m 3, voor kinderopvang, peutersopvang en logopediepraktijken zijn de koffertjes gericht op kinderen vanaf 3 jaar.

Kosten

De Borre-logeerkoffer wordt gratis ter beschikking gesteld voor basisonderwijs, kinderopvanglocaties, peutersopvang en logopediepraktijken.
U vergoedt alleen de handling- en verzendkosten. Die zijn € 6,95 excl. btw voor de eerste koffer. Voor elke volgende koffer (bij dezelfde bestelling) bedragen de handling- en verzendkosten € 2,95 excl. btw per koffer. U ontvangt hiervoor een factuur.

Bestellimiet

Als school kunt u één logeerkoffer aanvragen voor elke klas met groep 1, 2 of 3.
Kinderopvanglocaties en peuteropvang kunnen één logeerkoffer per groep aanvragen.
Gastouders kunnen één logeerkoffer per gastouderadres aanvragen.
Logopediepraktijken kunnen één logeerkoffer per praktijklocatie aanvragen.

"*" geeft vereiste velden aan

1Uw gegevens
2Factuurgegevens
3Bestelling
Betreft*
E-mailadres*
Hidden
Afleveradres
Vul hier postcode en huisnummer in. Straat en woonplaats verschijnen dan automatisch.
079 343 1427