Slaapkoffer

Onderaan deze pagina kan de Kuba-slaapkoffer worden aangevraagd. Dit is mogelijk voor in Nederland gevestigde basisscholen, kinderopvanglocaties en peuteropvang.
Klik op de knop voor meer informatie over de Kuba-slaapkoffer.

Inhoud
De vrolijke koffertjes met inhoud kunnen worden ingezet ter bevordering van het voorlezen bij gezinnen thuis. Een voorbeeld: vrijdag wordt het koffertje meegegeven aan de ouders van een kindje en maandag komt het weer terug. In de koffer zit het boek ‘Kuba gaat naar bed’ waaruit kan worden voorgelezen. Er zit ook een Kuba-knuffel bij om de logeerpartij een extra vrolijk tintje te geven. Met de koffer kan de aandacht worden gevestigd op het nut van een fijne afsluiting van de dag voor kleine kinderen. Extra tips hebben we verzameld op www.borre.nl/slaaptips

Tip: u kunt eventueel van een schrift een Kuba logeerboek maken, waarin ieder gezin iets kan schrijven, tekenen of plakken over de logeerpartij.

Doelgroep
De koffertjes zijn gericht op gezinnen met kinderen vanaf 2 jaar.

Kosten
De Kuba-slaapkoffer wordt gratis ter beschikking gesteld voor basisonderwijs, kinderdagverblijven en peuteropvanglocaties.
U vergoedt alleen de handling- en verzendkosten. Die zijn € 6,95 excl. btw voor de eerste koffer. Voor elke volgende koffer (bij dezelfde bestelling) bedragen de handling- en verzendkosten € 3,95 excl. btw per koffer. U ontvangt hiervoor een factuur.

Bestellimiet
Als school kunt u één slaapkoffer aanvragen voor elke klas met groep 1 en 2.
Kinderdagverblijven en peuteropvanglocaties kunnen één slaapkoffer per groep aanvragen.
Gastouders kunnen één slaapkoffer per gastouderadres aanvragen.

slaapkoffer WEB formaat1 scaled
079 343 1427